Työelämää

Työhistoriani on hyvin kiinteistöalapainotteinen. Alun perin ajauduin perhesuhteiden avulla kesätöihin VVO:lle, jossa tulikin vietettyä monta vuotta. Työtehtävät olivat alkuun avustavia assistentin hommia sekä aulapalvelua, puhelinvaihteen hoitoa ja postin jakoa. Sieltä etenin myyntineuvottelijaksi ja Tampereelle muuton jälkeen alkoi isännöitsijän ura.

 

Asuntopuolella ehdin olla n. 10 vuotta, kunnes tarjoutui tilaisuus siirtyä täysin uuteen maailmaan. Uusi vasta perustettu yritys Suomen Yliopistokiinteistöt Oy haki henkilöstöä huolehtimaan yliopistorakennuksista. Tämä matka alkoi minulla vuonna 2010 ja voi mikä matka se olikaan! Lähdettiin aivan alusta etsien Suomen kartalta, missä ihmeessä meidän talomme ovat. Matkan varrella pääsin mukaan kehittämään täysin uusia toimintamalleja mm. tarpeenmukaista kiinteistöhuoltoa sekä palvelukonsepteja vuokralaisille.

 

2021 loppupuolella siirryin Newsecin palvelukseen. Tehtävänäni on huolehtia rakennuksen vuokralaisten ja käyttäjien tyytyväisyydestä sekä kiinteistön kehittämisestä ja palvelujen johtamisesta. Syksyllä 2022 sain vastuulleni myös muutaman hengen tiimin johtamisen.

 

Lyhyt historia minusta

Olen perheenäiti Valkeakoskelta vuosimallia -79. Syntynyt olen Salossa ja sieltä minut rahdattiin pääkaupunkiseudulle elämäni hyvin alkutaipaleella. Omat ensimmäiset muistikuvani ovat Pasilan virastotalosta, jossa leikittiin lapsena. Koulun alettua muutimme Vantaalle Hakunilaan ja Vantaalla asuinkin useita vuosia eri kaupunginosissa. Vantaata pidän ehkä eniten lapsuuden kotinani, vaikka tosiaan muuallakin asuimme.

 

Vuonna 2002 tapasin miehen, jonka kanssa asun ja elän edelleen. Meidän piti tapailla vain pari kertaa ja joskus näin vuosien jälkeen kysyn häneltä, koska tämä pari kertaa tulee täyteen. Ei kuulema ole vielä tullut. Meistä tuli perhe vuonna 2012 ihanan tyttäremme myötä ja vuonna 2013 muutimme monen mutkan kautta Valkeakoskelle.

 

Vapaa-aika ja harrastukset

Hevoset ovat aina olleet iso osa elämääni. Nuorena teininä vietin kaiken vapaa-aikani tallilla. Ratsastaen, hoitaen, silitellen ja vain katsellen hevosia ja poneja. Elämän myötä tästä harrastuksesta on ollut lyhyempiä ja pidempiä taukoja, mutta aina veri on vetänyt takaisin hevosten pariin. Jonkin aikaa vedin Taikaponit Oy:n tallilla ponikerhoa lapsille. Muutama vuosi sitten löysin ihanan pienen tallin Satulan, missä on pieni tiivis talliporukka ja aivan ihanat hevoset! Satulassa vietän aikaa niin talikon varressa, hevosen selässä kuin myös pienimutoisesti asiakastyössä. Uskokaa tai älkää, hevosen lannan lappaminen toimistoviikon jälkeen on yllättävän terapeuttista!!

 

Muutenkin eläimet ovat lähes aina olleet osa elämääni. Lapsena minulla oli hamsteri ja sen jälkeen hermeliini-kani. Omaan kotiin hankin Hesyltä kaksi löytökissanpentua ja myöhemmin mieheni kanssa vielä kolmannen kissan. Kissojen seurasta saimme nauttia kaiken kaikkiaan 22 vuotta, kunnes viimeinenkin heistä siirtyi paremmille hiirestysmaille Mutta ilman eläimiä en osaa olla ja kissat vaihtuivat jälleen pitkäkorviin. Tällä hetkellä seuranamme on kääpiöluppakorva kanipoika sekä hänen tyttöystävänsä kääpiölupan ja ranskanlupan rakkauslapsi. Keväällä 2023 hankimme yhdessä Satulan omistajan kanssa yhteisylläpitoon ihanan Suomenhevosen Kartanon Mamsellin eli Mellin. Niin ja onhan tuossa olohuoneen nurkassa tuo 320 litrainen akvaariokin asukkaineen.

 

Kavereilta kuultua

Koska itsensä kuvaileminen on äärimmäisen hankalaa, kyselin kavereiltani ja tuttaviltani, miten he kuvailisivat minua. Tässä muutamia ajatuksia, mitä heiltä tuli:

 

Nopea, toimeen tarttuva, aikaansaava

Sinnikäs ja opettelet uutta!

Määrätietoinen, analyyttinen, rauhallinen

Itsepäinen

Johdonmukainen

Isommat munat sulla on kuin suurimmalla osalla miehistä! (Tässä kohtaa hieman hihitin!)

Äänekäs, siis kovaääninen, johdat joukkoja edestä pelkällä äänellä.

Rehellinen, rauhallinen, oikeudenmukainen

Miellyttävä luonne ns. myrkynkeittäjän vastakohta