Työelämää

Työhistoriani on hyvin kiinteistöalapainotteinen. Alun perin ajauduin perhesuhteiden avulla kesätöihin VVO:lle, jossa tulikin vietettyä monta vuotta. Työtehtävät olivat alkuun avustavia assistentin hommia sekä aulapalvelua, puhelinvaihteen hoitoa ja postin jakoa. Sieltä etenin myyntineuvottelijaksi ja Tampereelle muuton jälkeen alkoi isännöitsijän ura.

 

Asuntopuolella ehdin olla n. 10 vuotta, kunnes tarjoutui tilaisuus siirtyä täysin uuteen maailmaan nykyiseen työpaikkaani. Uusi vasta perustettu yritys Suomen Yliopistokiinteistöt Oy haki henkilöstöä huolehtimaan yliopistorakennuksista. Tämä matka alkoi minulla vuonna 2010 ja voi mikä matka se onkaan ollut! Lähdettiin aivan alusta etsien Suomen kartalta, missä ihmeessä meidän talomme ovat. Silloin alussa kehitettyjä toimintamalleja on muokattu ja paranneltu moneen kertaan ja olen saanut olla tässä mielenkiintoisessa toiminnassa aktiivisesti mukana.

 

Lyhyt historia minusta

Olen perheenäiti Valkeakoskelta vuosimallia -79. Syntynyt olen Salossa ja sieltä minut rahdattiin pääkaupunkiseudulle elämäni hyvin alkutaipaleella. Omat ensimmäiset muistikuvani ovat Pasilan virastotalosta, jossa leikittiin lapsena. Koulun alettua muutimme Vantaalle Hakunilaan ja Vantaalla asuinkin useita vuosia eri kaupunginosissa. Vantaata pidän ehkä eniten lapsuuden kotinani, vaikka tosiaan muuallakin asuimme.

 

Vuonna 2002 tapasin miehen, jonka kanssa asun ja elän edelleen. Meidän piti tapailla vain pari kertaa ja joskus näin vuosien jälkeen kysyn häneltä, koska tämä pari kertaa tulee täyteen. Ei kuulema ole vielä tullut. Meistä tuli perhe vuonna 2012 ihanan tyttäremme myötä ja vuonna 2013 muutimme monen mutkan kautta Valkeakoskelle.

 

Vapaa-aika ja harrastukset

Hevoset ovat aina olleet iso osa elämääni. Nuorena teininä vietin kaiken vapaa-aikani tallilla. Ratsastaen, hoitaen, silitellen ja vain katsellen hevosia ja poneja. Elämän myötä tästä harrastuksesta on ollut lyhyempiä ja pidempiä taukoja, mutta aina veri on vetänyt takaisin hevosten pariin. Sain kunnian vetää Taikaponit Oy:n tallilla ponikerhoa lapsille ja ne kerhot olivat henkireikä toimistossa istumiselle. Koronan iskettyä näiden kysyntä väheni ja päädyin etsimään omaa vuokrahevosta. Tällä hetkellä käyn ihanalla pienellä tallilla, jossa saan ratsastaa vuokrahevosella ja touhuta tyttäreni kanssa ponien parissa. Uskokaa tai älkää, hevosen lannan lappaminen toimistoviikon jälkeen on yllättävän terapeuttista!!

 

Muutenkin eläimet ovat lähes aina olleet osa elämääni. Lapsena minulla oli hamsteri ja sen jälkeen hermeliini-kani. Omaan kotiin hankin Hesyltä kaksi löytökissanpentua ja myöhemmin mieheni kanssa vielä kolmannen kissan. Kun kahdesta vanhemmasta kissasta aika jätti 16 ja 18 vuoden yhteiselon jälkeen, muutti kotiimme kääpiöluppakani. Ja kun tässäkään ei ollut tarpeeksi niin pitihän se vielä hurahtaa akvaarioihinkin. Tällä hetkellä siis meillä asuu ihmisten lisäksi kissa, kani ja sekalainen joukko kaloja!

 

Kavereilta kuultua

Koska itsensä kuvaileminen on äärimmäisen hankalaa, kyselin kavereiltani ja tuttaviltani, miten he kuvailisivat minua. Tässä muutamia ajatuksia, mitä heiltä tuli:

 

Nopea, toimeen tarttuva, aikaansaava

Sinnikäs ja opettelet uutta!

Määrätietoinen, analyyttinen, rauhallinen

Itsepäinen

Johdonmukainen

Isommat munat sulla on kuin suurimmalla osalla miehistä! (Tässä kohtaa hieman hihitin!)

Äänekäs, siis kovaääninen, johdat joukkoja edestä pelkällä äänellä.

Rehellinen, rauhallinen, oikeudenmukainen

Miellyttävä luonne ns. myrkynkeittäjän vastakohta